GRADONAČELNIK OBIŠAO RADOVE NA ATLETSKOM

Danas je na Starom atletskom uz Kranu održana konferencija za novinare. Povod pressici bio je obilazak gradilišta, radova na atletskoj kućici. Naime, radovi su započeli u svibnju i trebali bi biti završeni u listopadu, a Grad je u Projekt uložio gotovo 130 tisuća eura.

-Radovi koji se izvode na objektu su: od pripremno završnih radova, sanacija temelja, staze oko samog objekta, radovi izolacije ravnog krova, fasaderski, građevinski, stolarski radovi, keramičarski, soboslikarski, vodoinstalaterski, elektroinstalaterski i strojarski dio odnosno klimatizacija. Sada svjedočimo završetku radova na krovu, a u tijeku su radovi na interijeru, pojasnio  je  Dario Greb, pročelnik Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo, promet i mjesnu samoupravu Grada Karlovca.

Ravnateljica Sportskih objekata Karlovac, Renata Kučan, istaknula je da Ustanova kontinuirano ulaže u sve svoje objekte, i pruža  podršku i rekreativcima i profesionalnim sportašima. Naglasila je kako ima izvrsnu suradnju sa oba karlovačćka atletska klub, te  pozvala sve sportaše da što više koriste sportske objekte i terene kojima upravlja ustanova Sportski objeti Karlovac.

U ime predstavnika  Atletskog kluba Karlovac i KA-tima gradonačelniku se obratio trener AKK, Saša Benlčić, zahvalivši na odličnoj suradnji s Gradom, te istaknuvši kako Klub sljedeće godine slavi svoj 100. rođendan te da ljepši poklon od uređenje povog prostora, za tu obljetnicu nisu mogli ni zamisliti.

-Ovo je onaj dio posla koji smo bili dužnim našim atletičarima. Znamo koliko je ovaj prostor njima nužan i potreban za organiziranje svojih aktivnosti, a opet s druge strane postižu sjajne rezultate i nadam se da će ovo barem malo olakšati, rekao je gradonačelnik i saborski zastupnik, Damir Mandić, naglasivši kako smatra da ovaj objekt treba ostati na upravljanju Atletskog kluba Karlovac.

 

 

 

Skip to content