Počinje Europski kup Karlovac Open

U ŠSD „Mladost“ od 11. do 13. veljače u organizaciji Kickboxing kluba Tigar Karlovac biti će održan tradicionalni Europski kup Karlovac Open u kickboxingu. I u ovo pandemijsko vrijeme interes za ovo natjecanje izuzetno je velik, o čemu najbolje govori brojka od oko 2.000 natjecatelja iz svih dijelova Europe. Natjecatelji će se boriti u disciplinama na atamiju (point fighting, light contact i kick light), te u ringu (K1, full contact i low kick).

Natjecatelji će u dvoranu mogu ući samo s važećim Covid potvrdama ili negativnim testovima ne starijim od 24 sata, a natjecanja će se održavati bez gledatelja.

U subotu u 9:30 sati u Sportskoj dvorani biti će organizirana svečanost otvorenja turnira, nakon čega kreću borbe za medalju. Uvertira u „ozbiljne borbe“ započinje u petak poslijepodne, borbama u početničkim kategorijama, a koje nisu dio Europskog kupa. Natjecanja će se pored ŠSD „Mladost“ održavati i u dvorani Ekonomsko-turističke škole Karlovac.

U sklopu Kupa održat će se i 2. Memorijal „Mihael Javorović“, u spomen na tragično preminulog člana karlovačkog kluba kickboxing „Tigar“..

 

Skip to content