U tijeku natječaj za projekte udruga

Tvrtka Mladost d.o.o. do 1. ožujka 2019. godine  ima otvoren Javni natječaj za financiranje projekata udruga iz Financijskog plana tvrtke Mladost d.o.o. za 2019. godinu.

Pozivamo sve udruge koje su programski usmjerene na rad iz programskog područja Podrška i promicanje sporta i rekreacije i programskog područja Sportske manifestacije, da se jave na natječaj.

Ukupno ćemo udrugama za njihove programe donirati 80.000 kuna, od čega za programsko područje Podrška i promicanje sporta i rekreacije 55.000 kuna i za programsko područje Sportske manifestacije 25.000 kuna.

Programsko područje  Podrška i promicanje sporta i rekreacije uključuje: promocija sporta i zdravog načina života; organiziranje i provođenje rekreativnog bavljenja sportom; organiziranje i provođenje sportskih natjecanja i sportskih priredbi; tjelesne aktivnosti i igre koje se organizirano izvode radi unaprjeđenja zdravlja i rekreacije djece predškolskog i školskog uzrasta; sudjelovanje na sportskim natjecanjima, te opremu za sport, sprave i sportske rekvizite. Programsko područje Sportske manifestacije uključuje organiziranje sportskih manifestacija.

Detalji natječaja nalaze se na našoj web stranici www.mladost-sport.hr, pod aktualni natječaji.

Skip to content